Hovedinstruktør Jan Kirkemyr

Tok sitt første sertifikat i 1990 og har siden den gang ligget i snitt på 60-80 dykk i året totalt 1205 dykk. Han innehar status som Trener II Cmas 3 stjerners instruktør, Cmas Advanced nitrox instruktør, Cmas Gas Blender instruktør,Cmas Trimix Blender,Cmas Normoxic trimix, Raid Mk6 Discovery ,Rebreather & OC sport instruktør og HLR hovedinstruktør. SSDF EC-CCR Poseidon Mk VI Instructor trainer. Servicetekniker, Godkjent kontrollør på trykkluftflasker.

Instruktør Celina Aho

Cmas 1 stjerners instruktør, Cmas Basic Nitrox, Cmas Nitrox Blender, Barnedykkerseminar, Servicetekniker

Hjelpeinstruktør Alain Christensen

Padi aowd , Cmas 3 stjerners dykker, Cmas Basic nitrox, Cmas Advanced Nitrox, Cmas Normoxic Trimix, Klasse 1 Arbeidsdykker

Hjelpeinstruktør Tom Ivar Rismyhr

Cmas 3 stjerners dykker , Servicetekniker

Hjelpeinstruktør David Gordon

Cmas 3 stjerners dykker, Cmas nitrox Basic Klasse S Dykker, Barnedykkerseminar

Hjelpeinstruktør Hilde Bergsholm

Cmas 3 stjerners dykker, Cmas marinbiolog, Klasse S Dykker, Padi Nitrox

Ved siden av kursdykking er nok vrakdykking den store tingen så det blir en del reiser langs hele Norges kyst på jakt etter rust og vrak.

Tilbake til hovedsiden